Isplate mirovina na bankomatima već od 28.3.

Dragi naši korisnici mirovina, svoje mirovine moći ćete podizati već od subote, 28.3. na bankomatima, a od srijede, 1.4. i u poslovnicama naše banke.

Koristimo priliku naglasiti da smo ukinuli naknadu za podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka da bismo vam olakšali funkcioniranje u ovoj situaciji.

Koristite bankomate što više kako biste izbjegli dolazak u poslovnicu samo zbog gotovine. Pitajte rodbinu i osobe od povjerenja za pomoć oko rukovanja bankomatom ako niste sigurni, ali budite oprezni. PIN svakako unesite sami i pri tom se zaštitite da drugi ne vide. U našoj centrali u Slatini bit će vam osigurana pomoć i s naše strane.

Podsjećamo da plaćanja u trgovinama možete obavljati karticama.

Ako se služite internetom, i/ili imate pametni telefon, preporučamo da se usmjerite na usluge mobilnog i/ili internet bankarstva. Ukoliko nemate ugovorenu uslugu, moguće je ugovoriti uslugu pri samo jednom dolasku, bez naknade za prva 3 mjeseca vođenja.

Ukoliko je vaš dolazak u poslovnicu neophodan, molimo vas da se pridržavate uputa izdanih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i naputaka u samoj poslovnici. U poslovnicu ulazi po jedan klijent, a dok čekate u redu pripazite na sigurnu udaljenost od 2m.

Napominjemo da radi osiguranja kontinuiteta poslovanja, sve naše poslovnice rade smanjenim kapacitetom, radnim danom od 9:00 do 13:00 sati, a poslovnicu Pitomača smo privremeno zatvorili.  

Sve mjere koje provodimo su radi prevencije širenja korona virusa jer zdravlje nam je najvažnije! Provedbom mjera zaštite brinemo o sebi i drugima.

 

Vaša Slatinska banka


Podijeli
hrCroatian