Obavijesti

Slatinska banka odabrala Visu kao novi brend svojih debitnih i kreditnih kartica

Slatinska banka odabrala je Visu kao jedinstveni brend svojih debitnih i kreditnih kartica zbog čega će svojim klijentima u narednim mjesecima, zaključno sa 30.09.2023. zamijeniti postojeće Maestro i Mastercard kartice s novim Visa karticama.

Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način.

Do 30.09.2023. svi klijenti Slatinske banke na svoje adrese primiti će nove kartice na kućnu adresu s jasnim uputama za njihovu aktivaciju.

VAŽNO : Ako ste promijenili adresu, a promjenu niste prijavili u Banku, molimo da čim prije javite novu adresu za dostavu kartice.

Visa kartice primit ćete poštom na adresu prijavljenu u Banci pa Vas stoga molimo da osigurate ispravnu i sigurnu dostavu pravilnim označavanjem Vašeg poštanskog sandučića.

PIN koji ste do sada koristili za Maestro debitne kartice (potrošača i poslovnih subjekata) koristit ćete i dalje na novim Visa debitnim karticama.

PIN koji ste do sada koristili za Mastercard kreditne kartice (revolving kartica i business charge kartica) za nove Visa kartice neće važiti, nego ćete dobiti novi PIN.

Nove Visa kartice zadržavaju postojeće funkcionalnosti, a klijentima će korištenjem novih kartica biti omogućena:

  • veća prihvaćenost na internetskim prodajnim mjestima
  • korištenje većeg broja prodajnih mjesta koja prihvaćaju VISA kartice (više od 60 milijuna prodajnih mjesta)
  • mogućnost prihvata uplata na platformi PayPal
  • novi iznosi dnevnih limita za kupnju na EFTPOS terminalima i za podizanje gotovine na bankomatima.

DNEVNI LIMITI ZA DEBITNE KARTICE POTROŠAČA

  • za kupovinu i podizanje gotovine na EFTPOS terminalima novi limit iznosi 900,00 EUR (trenutni dnevni limit po Maestro debitnoj kartici iznosi 664,00 EUR)
  • za podizanje gotovine na bankomatima novi limit iznosi 600,00 EUR (trenutni dnevni limit po Maestro debitnoj kartici iznosi 398,00 EUR)

DNEVNI LIMITI ZA DEBITNE KARTICE POSLOVNIH SUBJEKTA

  • za kupovinu i podizanje gotovine na EFTPOS terminalima novi limit iznosi 3.000,00 EUR (trenutni dnevni limit po Maestro debitnoj poslovnoj kartici iznosi 1.327,00 EUR)
  • za podizanje gotovine na bankomatima novi limit iznosi 1.000,00 EUR (trenutni dnevni limit po Maestro debitnoj poslovnoj kartici iznosi 664,00 EUR)

MB PLUS USLUGA

  • usluga podizanja gotovine na bankomatu uz otplatu na rate i kupovine na rate na EFTPOS terminalima trgovaca koji podržavaju korištenje MBPLUS usluge, ostaje ista, te ju postojeći korisnici i dalje nastavljaju koristiti u skladu s dosadašnjim uvjetima

Podijeli