Uvjeti korištenja

Svako korištenje www.slatinska-banka.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Slatinske banke d.d.

Banka čini podatke sadržane na ovim web stranicama dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te ulaže svoje najbolje napore kako bi osigurala pouzdanost, korektnost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama.

Svi korisnici koji pristupaju na www.slatinska-banka.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Slatinska banka d.d. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.slatinska-banka.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Slatinska banka d.d. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

Slatinska banka d.d. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Slatinska banka d.d. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

Sigurnost

Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati. Slatinska banka d.d. ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupati.
Web stranice www.slatinska-banka.hr štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja. Podaci  na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

 

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statističke softver programe za upravljanje mrežom, koji se koriste za upravljanje ovim stranicama. Ti programi su standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi nam omogućuju utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, kakav preglednik je potrebno uvesti, učinkovitost strukture naše lokacije, te posjećenost naših stranica.

 

Korištenje kolačića

Slatinska banka d.d. koristi kolačiće (eng. "cookies") radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

"Kolačić" je tekstualni niz informacija koje šaljemo u datoteke preglednika na tvrdom disku Vašeg računala putem našeg web servera. Kolačić ne bilježi osobne podatke korisnika, a podaci se ne pohranjuju. Želite li izbjeći korištenje kolačića potrebno je podesiti postavke računala da briše kolačiće s internetskih stranica i/ili vas obavijesti o pohranjivanu kolačića na vašem računalu.

Na stranicama www.slatinska-banka.hr koriste se dvije vrste kolačića:

Uključivanje i isključivanje kolačića

Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačić promjenom postavki vašeg internetskog preglednika. Molimo pogledajte upute preglednika ili posjetite About Cookies internetsku stranicu, kako bi saznali više o tome kako promijeniti postavke preglednika.

Ovo su vrste kolačića koje koristimo:

Ovi kolačići su neophodni za navigaciju kroz stranicu i korištenje svih njenih sadržaja.

Ovi kolačići sakupljaju informaciju o tome kako posjetitelji koriste stranicu, na primjer koje stranice su najposjećenije. Ova vrsta kolačićia ne sakuplja osobne podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije su anonimne i pohranjene zajedno. Koriste se isključivo za poboljšanje funkcioniranja stranice.

Web stranice Slatinske banke d.d. ne koriste kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.