Obavijesti

Otvorenje nove poslovnice Slavonski Brod!

Otvorenje nove lokacije Slatinske banke u Slavonskom Brodu – Ulica Petra Krešimira IV. br.13, Slavonski Brod

Povodom otvorenja, očekuju vas posebne ponude i atraktivne kamatne stope!

Posebne pogodnosti:

  • Otvori tekući račun i mi te nagrađujemo s  50 eura bonusa bez naknade za vođenje čak 12 mjeseci
  • Tri mjeseca, trostruko više razloga za veselje – iskoristite fiksnu kamatnu stopu na oročenje u iznosu 3,33% na rok 3 mjeseca
  • Ojačajte financije svoje tvrtke uz atraktivnu a’vista kamatnu stopu od 2% na novootvorenom poslovnom računu, 12 mjeseci od otvaranja  
 

Novi prostor poslovnice, smješten u samom centru na lokaciji Petra Krešimira IV.,br.13, pružit će klijentima još bolju dostupnost i udobnost prilikom obavljanja njihovih financijskih transakcija i upravljanja njihovim računima.

Osim veće prostranosti i udobnosti, novi prostor poslovnice bit će opremljen najsuvremenijom bankarskom tehnologijom kako bi se osigurala brza i učinkovita usluga našim klijentima.

Također, na raspolaganju će biti naš tim stručnih bankarskih savjetnika koji će biti spremni pružiti personalizirane usluge i podršku u ostvarivanju financijskih ciljeva naših klijenata.

Novi koncept poslovnice u Slavonskom Brodu predstavlja važan korak u našoj strategiji rasta i razvoja te demonstrira našu predanost pružanju vrhunskih bankarskih usluga na lokalnoj razini.

Radujemo se što ćemo pružiti još bolju podršku našim klijentima i ostvariti njihove financijske ciljeve na još pristupačniji način.

   
Podijeli